Va rugam sa selectati tara  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
COVID-19

COVID-19

ISS Task Force pentru gestionarea COVID-19

Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de virusuri ce provoacă boli care variază de la răceala comună la boli mai severe, cum ar fi Sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul respirator acut sever (SARS-CoV).

Noul coronavirus (nCoV) este o tulpină nouă care nu a fost identificată anterior la om. Coronavirusurile sunt zoonotice, ceea ce înseamnă că sunt transmise între animale și oameni.

Investigații detaliate au descoperit că SARS-CoV a fost transmis de la pisici la oameni și MERS-CoV de la cămile dromedare la oameni.  Semnele comune de infecție includ simptome respiratorii, febră, tuse, și dificultăți de respirație.

La ISS, am stabilit un grup de lucru global care monitorizează situația zilnic. Ne luăm toate măsurile de precauție necesare și informăm toate părțile interesate (clienți, furnizori și angajați). Vă rugăm să rămâneți  la curent cu situația locală, să țineți legătura cu persoana de contact ISS  și cu autoritățile locale de sănătate.

 

Read more

Sfaturi de igienă:

Mai jos găsiți o listă de recomandări de igienă care pot limita riscul de infecții:

Spălați-vă mâinile des și bine cu apă și săpun. Dacă este posibil, folosiți dezinfectant pentru mâini.

Asplicați o igiena corectă în privința alimentelor.

Evitați contactul cu animale vii sau moarte, de ex. la piețele alimentare. Evitați contactul strâns cu persoane vizibil bolnave care prezintă simptome ale bolii infecțioase a căilor respiratorii (tuse etc.).

Limitați deplasările cât mai mult posibil.

 
Hand hygiene guide

Deservirea clienților noștri

De la apariția COVID-19, ISS lucrează cu clienții la nivel de consultanță și execuție.

Planurile de continuitate a afacerilor au fost activate în site-urile clienților pentru a ne asigura că oamenii noștri rămân sănătoși și folosesc măsurile de siguranță necesare pentru a servi clienții noștri.

 

Pentru a reduce la minimum riscul de infecție în site-urile clienților noștri, ne-am asociat cu diverși furnizori pentru a oferi o sursă sigură de măști & dezinfectante pentru mâini și, de asemenea, pentru a oferi „o curățare superioară” (curățare cu frecvență mai mare pentru a dezinfecta zonele comune din site-uri) și curățare profundă.

În funcție de nivelurile de severitate (țări identificate cu multe cazuri de COVID-19), sfătuim clienții să minimizeze riscurile prin curățarea și dezinfectarea frecventă. Ne menținem în permanență clienții informați și conștienți despre obiceiurile bune de igienă a mâinilor, distanțarea socială și consilierea în caz de simptome ale noului virus.

De asemenea, facem parteneriat cu clienții noștri din sectorul sănătății (spitale) și aviației pentru a-i ajuta să minimizeze riscurile, oferind opțiuni de curățare profundă pentru zonele infectate.

 

Customer materials

Siguranța colegilor noștri

Excelență în livrarea serviciilor necesită un leadership excepțional. Excelența în livrarea serviciilor este esența viziunii noastre, a misiunii și a propunerilor noastre de valoare. Prin urmare, dorința firească de a deveni cea mai mare organizație de servicii din lume este de fapt dorința  deveni cea mai mare companie de administrare a oamenilor din lume (People Management).

 

Ca să devii cea mai mari organizație de servicii din lume necesită un leadership puternic care inspiră, explorează, implementează și înregistrează performanțe deosebite în toate aspectele afacerii noastre prin oameni - care sunt baza culturii noastre organizaționale.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vă adresați managerului direct sau departamentului local People & Culture.


În plus, am luat următoarele măsuri de precauție pentru colegii noștri:
 • Toti colegii trebuie să ne informeze despre călătoriile în țările afectate sau despre contactul cu posibile persoane infectate. În aceste cazuri, li se cere să se auto-izoleze și să lucreze de acasă timp de 14 zile. Călătoriile de afaceri au fost interzise.
 • Planurile de continuitate a afacerilor au fost activate la sediul din Copenhaga recum și în toate țările ISS, acolo unde este relevant.
 • Am stabilit o comunicare regulată cu angajații prin intermediul reuniunilor de echipă pe site-uri, postere, instruire și materiale tipărite de informare. A fost creată o bibliotecă virtuală de informații care va permite colegilor noștri din toate țările să-i sfătuiască pe clienți, furnizori și colegi să ia decizii în cunoștință de cauză. 
 • Respectăm și urmăm îndrumările administrației locale cu privire la COVID-19.
 • Cum lucrăm cu furnizorii

  Investițiile noastre în dezvoltarea parteneriatelor strategice cu furnizori îți arată rezultatele cu adevărat în timpul acestei crize de focar COVID-19. Nu numai că suntem tratați ca și clienți prioritari de către producătorii de produse chimice de curățare la nivel mondial, cum ar fi Diversey, dar, de asemenea, beneficiem de expertiza lor, sfătuind clienții noștri cu privire la curățarea profundă și îi ajutăm să ia toate măsurile de precauție necesare.

  Ne-am asociat cu furnizori strategici pentru a asigura un flux de produse pentru clienții noștri la cerere ridicată - agenți sanitari, măști, dezinfectanți.

  În fiecare zi, agregăm cerințele noastre la nivel de țară, împreună cu echipa ISS Health, Safety, Environment, prin contact la nivel ridicat cu site-urile și clienții noștri.

  Pe baza cerințelor și disponibilității, acestea sunt furnizate local sau regional. De asemenea, am activat o rețea de surse secundare de aprovizionare pentru a completa partenerii noștri obișnuiți și pentru a atenua deficiențele de aprovizionare.

  La nivel local, regional și de grup, împărtășim zilnic cerințele și prognozele cu partenerii noștri furnizori. Pe baza feedback-ului pozitiv pe care l-am primit de la clienți, este clar că un lanț de aprovizionare puternic este un diferențiator competitiv pentru ISS.